Ullen som holder deg varm på kalde dager!

Asknfoyn’s deilig myke merino ull

Vi har utviklet vår egen ullundertøy linje som er designet med tanke på å få barn og ungdom til å bruke mer ull i hverdagen. Modellene er tilpasset slik at de skal passe fint under blusen, skjorta, toppen du bruker til enten hverdag eller fest. Vi har tilpasset utringningen i hals og under erme nettopp med tanke på at toppene ikke skal syns under klærne.

Katie modellen passer til den røffe aktive jenta, Lucy til den feminine, Lilly til den klassiske og Donna for de som fryser på beina. Billy er tilpasset gutt, og Katie modellen har vi også gradert opp til dame størrelser.

Ullen består av 96% merinoull, den er tilsatt 4% elastan for at fasongen skal holde seg best mulig over tid. Stoffet er produsert i Italia som er kjent for sine fantastiske ull kvaliteter.

Vi har hatt ullundertøyet på markedet nå over ett år og har fått masse gode tilbakemeldinger fra fornøyde kunder. Kunder kommer tilbake og kjøper flere modeller, noe vi setter utrolig stor pris på. Selv bruker vi toppene året rundt.

Siden vi har fått så mange positive tilbakemeldinger jobber vi med videreutvikling av kolleksjonen. Denne sesongen venter vi inn en ny forbedret merinoull kvalitet i svart. De samme modellene går videre, pluss at vi utvider med noen nye. Det blir blant annet et større utvalg til dame. Denne leveringen kommer inn i midten av november. Vi har også endret navn og logo til Ask’n Foyn. Gleder oss til å motta den nye leveringen!!!

Ulltopp

Katie tank-topp i herlig myk merino ull.

Katie tank-topp i herlig myk merino ull.

Asknfoyn merino ull

Lilly singlet i herlig myk merino ull.

Asknfoyn merino ull

Donna tights i herlig myk merino ull.

Asknfoyn merino ull

Katie tank-topp til dame og Billy singlet til gutt i herlig myk merino ull.

Vi setter veldig pris på innspill og forslag til nye fasonger og farger, er det noe du ønsker å endre på de modellene vi allerede har er det bare å si ifra.

Gleder oss til å holde deg varm året rundt.

Hilsen Cathrine & Rigmor

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s