Hvorfor har vi tatt inn dame – og herremerker?

Hvorfor vi har begynt å ta inn dame – og herreklær.

Etter å ha drevet butikk for tenåringer en periode ser vi utfordringen med å dekke behovet for klær til ungdom. De utvikler seg i ulikt tempo, noen er små og andre er store for alderen.  Vi har følt et behov for å supplere med voksen størrelser da størrelsene på gutte – og jenteklær ble for små til noen kunder.

Vi fikk tips fra de eldre tenåringene om merker de liker.  Vi har nå begynt med Basic Apparel og 5Preview  som er damemerker og Just Junkies som er et herremerke. Vi supplerer med mer til neste sesong.

Basic Apparel er er dansk merke som ble etablert i 2013 i Odense. Deres filosofi er å skape enkle klassiske klær som man kan bruker igjen og igjen. Gode myke kvaliteter med enkle snitt til gode priser.

5Preview er et svensk merke som ble etablert i Roma av en svensk designer og illustratør. Hun begynte med T-skjorter med tøffe trykk. Kolleksjonen har utviklet seg til tøffe gensere, kjoler, bukser etc. Hennes kjennetegn er at klærne er ofte store «oversize» med store grafiske trykk foran eller bak på plagget. Vi har et lite utvalg her i butikken vår.

Just junkies er et dansk merke for større gutter og unge menn. Merket ble etablert i Odense i Danmark i 2009. Startet som et jeans merke og har utviklet seg videre til full kolleksjon. Plaggene er klassiske med tøffe detaljer som skaper en røff «look».

Har du som kunde ønsker om merker vi burde se nærmere på som kan passe inn i vårt konsept må du bare gi oss tilbakemelding. Vi ønsker at våre kunder skal være med oss å forme konseptet vårt.  Vi er der for kunden!

Hilsen Cathrine & Rigmor

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s