Endelig noe til de store gutta!

Vi har fått herreavdeling.

Vi har laget til en egen herreavdeling i nettbutikken der vi har samlet alle klærne vi har i herrestørrelser.

Grunnen til at vi utvider varesortimentet med klær i herrestørrelser er fordi vi ser utfordringen med å dekke behovet for klær til ungdom. De vokser i ulikt tempo, noen er små og andre store for alderen. Vi opplever ofte at de største størrelsene i ungdommerkene blir for små til en 14 åring. Derfor har  vi vært på utkikk etter tøffe herreklær som kan passe inn i sortimentet vårt. Foreløpig har vi funnet frem til merkene Just Junkies, Kultivate og Lee. Vi kommer til å jobbe videre med utvide varepakken her og tar gjerne i mot tips fra dere kunder.

Just Junkies: Dansk  merke som lager klær til unge trendy menn. Plaggene er enkle klassiske med tøffe snitt. Lett og kombinere med resten av garderoben din.

Tux track suit fra Just Junkies

Tøff strikkegenser fra Just Junkies

Kultivate: Ungt herremerke med sin opprinnelse i Amsterdam som henter inspirasjon over hele verden. Tanken bak produktene er å kombinere de med din eksisterende garderobe for skape din personlige stil.

kultivate

Lee: Lee ble etablert av Henry David Lee tilbake i 1895. Lee hadde sitt store gjennombrudd i 20 årene da de introduserte sterke denim kvaliteter som ble brukt til arbeidsklær. Siden den gang har Lee vokst og blitt et av verdens ledende merker innen jeans for både dame og herre.

Lee jeans herre

Lee jeans herre

Ta turen innom vår herreavdeling her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s