Skoen «Madla» – inspirert av «Stavanger været»

Den perfekte skoen for vestlandsklima!

Kastel Shoes – Norsk Design 

«Kastel Shoes» ble lansert i 2013 av norske sneakers-entusiaster som var lei av å gå med sneakers som ikke klarte seg i det norske røffe klima med mye vær og vind.

Deres ønske var å lage sneakers som hadde et renere uttrykk og var mer praktisk enn det som fantes på markedet. Frem til dette tidspunktet var tilsynelatende det eneste alternativet sneakers laget for varmere klima eller kraftige støvler. De valgte da heller å utvikle noe som falt mellom disse ytterpunktene. Sko som er lette og komfortable, men også praktiske i forhold til hverdagen vi lever i. Alt dette måtte selvsagt pakkes inn i et rent og enkelt designuttrykk som gjør skoene allsidige i bruken, et trivelig sted mellom sporty og elegant.

Designeren bak merket heter Andreas Malo Dyb. Han har studert design i Italia og har erfaring som designer fra flere kjente norske friluft merker.  Han er vokst opp i USA og Stavanger. Han gikk på Gosen skole på Madla, og det er her den populære skoen har fått sitt navn fra.

Andreas Malo Dyb

Designer: Andreas Malo Dyb

kilde: kastelshoes.com

Denne høsten kan du glede deg over en ny kolleksjon i delikate farger som passer til et hvert hverdagsantrekk. Skoene er «Unisex» , passer til både gutter og jenter. Størrelsene går fra 36-44.

Modell: Madla WR Black

Modell: Madla WR Pine Green

Modell: Madla WR

Madla er en høy sneakers som er en krysning mellom en joggesko og en tursko. Skoen har en superlett såle og vann avvisende membran belegg.

Modell: Madla WR Wheat

Modell: Briskeby

Briskeby er en lav variant med den samme superlette  sålen og vann avvisende membran som Madla.

Modell: Briskeby

Modell: Briskeby

Hvordan behandle dine Kastel sko:

For at skoene skal holde seg over lengre tid er det viktig at du tørker av urenheter ved jevne mellomrom og impregner dem med vann avvisende spray.

Se vårt utvalg i Kastel her:

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s