Bacon Clothing

Bacon Cloting er et yttertøysmerke som ble etablert i Milano av Andrea Pilato Barrara. Hun har lang erfaring i detaljhandel av streetwear og sportstøy. Hun lar seg inspirere av undergrunnkultur og Grunge-stilen fra 90-tallet og lager ikoniske dunjakker med masse attitude.

Bacon gjorde sin debut på det globale markedet i 2011, merket fikk umiddelbar oppmerksomhet fra ledende motedetaljister og varehus fra USA til Asia, Europa til Midtøsten. I dag distribuerer merket sin sesongbaserte kvinnekolleksjon gjennom et bredt engrosnettverk som inkuderer Saks Fifth Avenue, Neimen Marcus, Galeries Lafayette, Boon the Shop, Isetan, Harvey Nichols og Tsum.


Bacon Clothing blander gateklær og utendørsmote ved å gi tradisjonelle dunjakker en moderne vri. De lager tøffe og praktiske jakker som passer til alle anledninger. Jakkene er designet i Italia og produsert på de beste europeiske fabrikkene. Merket bruker nye materialer og detaljer for å skape unike design, og de eksperimenterer alltid med forskjellige teksturer, mønstre og overflater. Å lage lette jakker som er både praktiske og tøffe er ikke enkelt, men det er nettopp det Bacon Clothing er eksperter på. De fokuserer på teknisk ytelse, god passform og elegant design for å lage flotte jakker som skiller seg ut.

Bacon Clothing appellerer til en ny generasjon kvinner som ønsker unike klær med høy kvalitet og sofistikert enkle stil. Klærne er trendy, med store former og har fokus på komfort og beskyttelse mot vær og vind. De er tilpasset det hektiske bylivet, med ulike lengder og passformer som lar deg bevege deg fritt i.

Bacon’s Signaturpufferjakker

Bacon’s signaturpufferjakker og dunjakker er like funksjonelle og allsidige som de er moteriktige, da det å gjøre ting riktig er en grunnleggende verdi bak hvert nytt produkt og kolleksjon. Disse jakkene er tenkt som viktige plagg i garderoben som kan tilpasses ethvert antrekk og enhver opplevelse fra morgen til kveld. En Bacon-jakke er ikke bare noe du tar på deg for å holde varmen, men heller et plagg som uttrykker dagens kvinner og deres dristige, ubegrensede og stilsikre holdning.

Enten de kombineres med en joggedress og joggesko eller brukes sammen med en kjole med paljetter og stiletthæler, kommer disse vatterte underverkene med en innebygd følelse av frihet, selvtillit og tilhørighet. Dette får deg ikke bare til å føle deg som en spesiell person i verden, men knytter deg også til det voksende publikummet av fri tenkere, stiljegere og urbane oppnåere som nå utgjør Bacon-gjengen.

Sett på kjendiser verden over.

Sjekk ut vårt utvalg på asknfoyn.no

Legg igjen en kommentar